Donateurs aan het woord

De nood in India is zo onvoorstelbaar hoog. Deze kwetsbaarheid leidt vaak tot afhankelijkheid. Het mooie van Stichting Oasis is dat zij kwetsbaren helpen hun eigen kracht aan te boren wat een positief effect heeft op de volgende generaties.

Maartje Huigen

Wat ik mooi vind aan Stichting Oasis is dat je met weinig geld veel impact kan maken op het leven van arme kinderen.

Pascal Cameraat

Steeds als ik terugkijk op mijn prachtige bezoek aan het Daycare project in India komt deze gedachte boven:  ‘Wat geweldig dat je met een tientje in de maand echt een mensenleven kunt veranderen!’

Marjo van Essen (bezocht project tijdens sponsorreis)

In een omgeving van grote armoede, sociaal onrecht en ongeletterdheid is daar tegenover de vreugde van de kinderen in de huiswerkgroepen, tijdens het spelen en bij de maaltijden. Dan besef je dat Oasis echt een Oase is van christelijke naastenliefde en barmhartigheid.

Jan en Aly de Jong (bezochten project tijdens sponsorreis)

Ik vind het echt een bijzonder verhaal hoe Oasis is ontstaan. En super belangrijk en goed hoe de lokale mensen zich inzetten voor de kwetsbare kinderen in India. Het is voor ons een mooie manier om als sponsors een steentje bij te mogen dragen aan de kwaliteit van leven voor die kinderen. Het is ook goed om te weten dat alles ook daadwerkelijk bij die kinderen terecht komt!

Voor onze kinderen is welvaart en een vol buikje “normale’ gang van zaken, dat zou voor alle kinderen zo moeten zijn.

Ilse Scherff

Oasis is een wonder in onze ogen, een bijzondere plek in India. Een lichtstraal in de duisternis.

Adrie en Heleen Flipse (bezochten Oasis tijdens een sponsorreis)