Een bijzondere kaarslichtdienst

Met Kerst vieren we de geboorte van Jezus en ook in India laten we dat niet ongemerkt voorbijgaan. Bij dagopvang Oasis is er altijd veel aandacht voor Kerst en worden ook alle omwonenden niet vergeten. Vanwege de beperkingen door het coronavirus was het programma wel anders. 

Manager Sundaram vertelt: “Elk jaar vieren we in de weken voor Kerst speciale diensten met zang, toneel en dans.  Vanwege de coronamaatregelen zijn deze diensten wel minder uitgebreid dan andere jaren (een toneelstuk is bijvoorbeeld niet mogelijk), maar we kunnen Kerst gelukkig toch echt vieren. We hebben genoten van een bijzondere kaarslichtdienst, met cadeautjes en lekker eten voor alle kinderen.

Door de coronamaatregelen moesten we het programma inkorten, konden er minder mensen aanwezig zijn en moesten alle aanwezigen afstand van elkaar houden en een mondkapje dragen.

We hebben een video laten zien over de geboorte van Jezus en waarom we eigenlijk Kerst vieren. De kinderen zongen liedjes en mochten Bijbelteksten opzeggen.
Ondanks alles, kunnen we toch met elkaar uitzien naar de belofte en het licht van Kerst.”

Stichting Oasis wenst u hoopvolle kerstdagen vol LICHT! 

Deel deze pagina