Het getuigenis van Thuma Das 

Thuma’s man werkte dagelijks in een papierfabriek in Kolkata. Toen het bedrijf de papierafdeling sloot, verloor hij zijn baan, maar ze hadden nog een zoon en dochter om voor te zorgen. Omdat hij niet naar zijn werk kon, ging de familie door een moeilijke tijd en een financiële crisis. “Ik probeerde zelf een baan te vinden, maar dat lukte helaas niet. Gelukkig mocht ik dank zij de hulp van Oasis studeren aan het College en leerde ik naaien en borduren.” 

“Tijdens mijn studie op het College, leerde ik ook over Jezus en de Bijbel. Ik begon mijn vertrouwen op de Here Jezus te stellen en te bidden of hij me wilde voorzien. Mijn gebeden werden verhoord; mijn man kreeg een tijdelijke baan en we kregen steun van onze familie. Zo kwamen we langzaam uit onze financiële problemen. Het gebed op vrijdag is een heel belangrijk moment voor mij. Tot voor kort bad ik altijd tot een andere god en godin, maar er gebeurde niks. Nu is mijn leven veranderd en realiseer ik me dat ik de enige levende God heb gevonden.” 

“Op een dag verscheen Jezus in mijn droom en vroeg me om een bepaald lied in Hindi te zingen, om Hem te prijzen. Ik kende dat lied niet, maar de volgende morgen op school, leerde onze leraar ons precies dat lied tijdens het ochtendgebed! Nu lezen we thuis uit de Bijbel. De school gaf mij een naaimachine die ik nu gebruik om kleding te naaien en mijn inkomen te verdienen. Door het College heb ik niet alleen een studie en een naaimachine gekregen, maar ook het geloof in Jezus Christus.” 

“Ik wil de sponsors bedanken voor de training en de naaimachine!” 

Deel deze pagina