Kaarten en een kinderfeestje voor India 


Stichting Oasis wil hoop brengen in India. Dat doen we door middel van hulpverlening en evangelisatie. Lokale professionals in India helpen de mensen die dat nodig hebben, zodat ze tot bloei komen. Help jij ook mee? Dat kan door het bestellen van een pakketje bemoedigende ansichtkaarten of door het downloaden van een draaiboek voor een kinderfeestje. 
 
Gratis draaiboek (met speurtocht) 
Oasis laat de talenten van kinderen in India tot bloei komen. Wij helpen je graag om een kinderfeestje te organiseren waarbij ook kinderen hier, op zoek gaan naar hun talenten. Met dit gratis draaiboek (inclusief speurtocht) leren je kinderen op een leuke, creatieve en feestelijke manier over hun talenten én help je stichting Oasis om kinderen in India hun talenten te laten ontdekken. Kijk voor meer informatie op stichtingoasis.nl/feestje

Bemoedigende kaarten 
Heb je geen kinderfeestje in het vooruitzicht, maar wil je wel helpen? Dat kan als je vijf bemoedigende ansichtkaarten bij ons bestelt. Met teksten als  ‘Gods zegen’,  en ‘You are loved’  kun je een ander bemoedigen én steun je stichting Oasis.  
Kijk voor meer informatie op stichtingoasis.nl/kaarten 
 
Wil je meer weten of met ons in contact komen? Kijk op stichtingoasis.nl 
 

Deel deze pagina