Kerst bij Oasis

Lang kijken de kinderen bij dagopvang Oasis ernaar uit: de kerstviering. Dat er hun een verrassing staat te wachten, weten ze, maar wat het dit jaar is? Spannend! In aanloop ernaartoe worden er kerstliedjes ingestudeerd door verschillende groepen kinderen en als het even kan ook een toneelstuk en dans.  

Dan is het eindelijk zover! Na weken van oefenen is de dag aangebroken dat het niet meer oefenen is, maar nu écht. Afgelopen jaar vond de kerstviering buiten plaats. De kinderen zaten op de grond en om de beurt mocht een groepje optreden, met een lied, een uit het hoofd geleerd Bijbelgedeelte en er werd zelfs werd een mime opgevoerd.  

Vervolgens kwam de gastspreker naar voren, die de boodschap van Kerst heel praktisch maakte: laat anderen liefde zien, deel de dingen die je hebt en vergeef elkaars fouten. Een animatievideo, die met elkaar werd gekeken, hielp bij het laten landen van deze praktische boodschap.  

Uiteraard is er ook ieder jaar lekkers voor alle kinderen! Afgelopen jaar werden ze, naast een speciale maaltijd, verrast met heerlijke kersttaart. Deze mochten ze uiteraard zelf opeten, maar ze werden ook aangemoedigd om deze te delen met hun vrienden en buren, om zo de boodschap van Kerst verder uit te dragen. En dan was er de mooiste verrassing: een nieuw stel kleren! Alle 475 kinderen die afgelopen jaar bij de kerstviering aanwezig waren, kregen dit cadeau. Een kerstviering om nooit te vergeten! 

Bekijk hier de foto’s van kerst 2021:


Dankzij trouwe sponsors hebben we voldoende financiële middelen om ook dit jaar met Kerst de kinderen bij Oasis weer te verrassen.
Wil jij ook sponsor worden? Kijk dan hier voor de mogelijkheden. 

Deel deze pagina